top of page

Hodnocení kosmetiky na akné Juzika - set Akné duo od našich zákazníků

Juzika je přírodní kosmetika z České republiky, která využívá patentované rostlinné extrakty v boji proti akné. V tomto článku vám chceme představit psané výsledky od lidí, co používali náš set Akné duo na své pleti.


Písemná hodnocení kosmetiky na akné

Veronika N. - "Oba produkty mi zachránily pleť."

Kombo Sérum proti akné a Krém proti akné používám už cca 3 měsíce a musím říct, že mi oba produkty zachránily pleť. Vyhovuje mi gelová konzistence obou produktů, hezky se to vpije do pleti a nezanechává lepivý pocit. Zároveň se mi i líbí balení produktů, mám ráda pumpičky na krémech či sérech. Kosmetika mi vyhovuje a budu objednávat i nadále. :)

Veronika J. - "Konečně něco co na mou pleť zafungovalo."

Lehký, bezbarvý a neparfémovaný Juzika Anti-Akné KRÉM je podle mě super věc! Dobře se nanáší, pleť nemastí a trochu ji sjednocuje. Rychle se vstřebává a make-up na něm vydrží po celý den. Mně stačilo pár použití a přestali se mi tvořit pupínky. Používám ho jako podklad pod make-up a jako prevenci proti akné každé ráno. V případě, že se mi pupínek změnou hormonů někde přeci jen začne tvořit, použiji Juzika Anti-Akné SÉRUM, které nanesu na noc, přímo na začínající pupínek a většinou do rána pupínek zmizí (přestane se tvořit) nebo se velmi rychle zahojí. Tento produkt mohu opravdu doporučit, konečně něco co na mou pleť zafungovalo.


Markétka M. - "Výborné produkty."

barva - prima

konzistence - akorát lehká

mastnost - není

vůně - příjemná

pocit na pleti - rychle se vcucne

složení - neposoudím

kompatibilní s make-upem - ano

anti-akné efekt - jsem pocítila a je viditelný :) Jitka L. - "Velmi pomáhají s pletí." Jsem nadmíru spokojená, oba produkty krásně voní a na pleti nejsou po nanášení vůbec cítit. Poslušně je aplikuji ráno i večer a opravdu mi velmi pomáhají s pletí. Moc gratuluji a přeji hodně úspěchu. :)

Kristýna H. - "Už teď je vidět rozdíl." Produkty mi moc vyhovují, jsem moc spokojená a určitě si budu objednávat další. Už teď je vidět rozdíl (autor článku doplnil - přibližně po 3 týdnech používání).

Naše hodnocení kosmetiky na akné jsou ověřená. Naše klienty či testující jsme oslovili, aby nám zaslali svá hodnocení.

Juzika Akné duo


Kupte set Akné duo s přírodními patentovanými složkami. Krém a Sérum proti akné synergisticky pomáhají rychleji zacelit akné pupínky, snížit podráždění a předcházet tvorbě novým pupínkům.




Naše inovativní produkty jsou vyvinuty a vyrobeny v České republice, bez podezřelých nebezpečných látek, nekomedogenní, přírodní, fungují a mohou být k Vám odeslány do 24 h.

44 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page