top of page

"Jsem nesmírně šťastná." - Hodnocení kosmetiky na akné Juzika

Juzika je česká kosmetika, která využívá rostlinné patentované extrakty v boji proti akné. V tomto článku vám chceme představit výsledky testování jedné z našich zákaznic.


Naše klientka - její příběh

"Několikaleté trápení s akné je konečně u konce, cítím to, vím to. A ke zlepšení došlo až, když jsem si uvědomila, že je něco špatně se mnou. Ne s tím, jak vypadám, ale jak se cítím uvnitř svého těla. Potřebovala jsem si opravdu uvědomit, že to, že mám akné, je pouze následek toho, co se v mém těle odehrává. Několik kosmetických produktů, změn jídelníčku, eliminací potravin, konzultací s odborníky, suplementací a dalších věcí, které nepomohly. Změna nastala, až když jsem sebrala odvahu a došla si na terapii, kde jsem prožila něco, co bych doporučila každému, kdo má jakýkoliv problém, aby si prožil. Sám na vlastní kůži. Po terapii se vše začalo měnit.

Souběžně jsem začala se suplementací CBD, která mě drží v psychické rovnováze a ja se cítím nonstop vyladěná.

Co se týče péče o pleť, jsem věrná kosmetice Juzika, když to máte v hlavě v pořádku, kosmetika vaši pleť začne proměňovat a že Juzika to opravdu umí. Díky ní jsem se naučila, že pro moji pleť platí “méně je více”, nezatežuji pleť zbytečnostmi a je spokojená. Můj problém jsem konzultovala přímo se zakladatelem Juziky (p. Mgr. Jůza, Ph.D.). Jemu přímo jsem před pár měsíci zoufale psala, že nevím, co s pletí. Na základě mých zodpovězených otázek došel k závěru, že jednou z příčin mého problému je právě stres. Vlastně již od té doby, jsem si začala uvědomovat, že opravdu bude něco s mojí hlavou, psychikou a že pokud to nezačnu řešit, nevyřeším to nikdy.

K tomu jsem vsadila ještě na přírodu a dělám si pravidelně masku z kurkumy a domacího medu, obě ingredience pusobí protizánětlivě a umí si poradit s pigmentací po akné.

Ještě jsem z jídelníčku vyřadila maso, nejím zpracované potraviny a jím hodně ovoce a zeleniny. No zda i tohle má vliv na to všechno nevím, ale cítím se skvěle a to opravdu! ❤️

DĚKUJU za to, že mi tělo dalo tuhle zkušenost. I když to bylo složité období, uvědomila jsem si díky tomu samu sebe. Z nenávisti k sobě se stalo uznání, respekt a láska."


Produkty Juzika začaly účinně působit

Klientka testovala oba produkty (Krém a Sérum proti akné) po dobu 2 měsíců. Po této době je viditelné snížení počtu červených vnitřních boláčků.


Vlevo je fotka před používáním setu, vpravo po

Fotky naší klientky před a po použití kosmetiky na akné Juzika


Naše klientka - hodnocení kosmetiky na akné Juzika

Naše hodnocení kosmetiky na akné je ověřené. Naši klientku jsme oslovili, aby nám zaslala svou recenzi.


"Moje pleť si poslední rok prošla opravdu šílenými stavy, za tohle zlepšení jsem nesmírně šťastná! Konečně můžu vyjít z baráku bez použití MakeUpu či BBcreamu."


Juzika Akné duo


Kupte set Akné duo s přírodními patentovanými složkami. Krém a Sérum proti akné synergisticky pomáhají rychleji zacelit akné pupínky, snížit podráždění a předcházet tvorbě novým pupínkům.



Naše inovativní produkty jsou vyvinuty a vyrobeny v České republice, bez podezřelých nebezpečných látek, nekomedogenní, přírodní, fungují a mohou být k Vám odeslány do 24 h.

29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page